VEILIG BETALEN - GRATIS LEVERING VANAF €95 - VRAGEN? BEL: +31 (0) 592-703010

Betaalmethoden

Betalen via iDEAL

iDEAL is dé betaalmethode op internet waar alle grote Nederlandse banken aan meewerken. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • - iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • - iDEAL wordt ondersteund door grote Nederlandse banken
  • - Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • - Controle en overzicht op de betaling
  • - Snellere betaling en dus snellere levering van uw bestelling 

 

Betalen via Paypal

Met Paypal kunt u eenvoudig uw bestelling betalen door enkel uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken, met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op het Paypal account. In het winkelmandje kiest u voor de betaalmethode ‘Paypal’, vervolgens wordt u doorgeleid naar Paypal waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Paypal vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw Paypal account afgeschreven. Betalen via Paypal is geheel gratis.

 

Bankoverschrijving

Indien u tijdens het betaalproces voor bankoverschrijving kiest, ontvangt u een per e-mail een bevestiging van uw bestelling . In de e-mail vindt u een uniek betaalkenmerk die u bij uw bankoverschrijving dient te vermelden. Zo kunnen wij de betaling koppelen aan uw order. Wanneer het totaalbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt uw order verder verwerkt.

 

Bankrekeningnummer

:

  105.1802.03

Bank

:

   Rabobank

IBAN/SEPA nummer

   NL57RABO0105180203

BIC nummer

   RABONL2U

 

Contant bij afhalen

U kunt op afspraak uw bestelling afhalen en afrekenen. Wij verzoeken u in dit geval het totale orderbedrag gepast mee te nemen. U kunt natuurlijk ook pinnen.